Instructional Technology Initiative Task Force General Meeting

Our Why: "To prepare students to be digital learners"

Date:	Thursday, October 8, 2015	Time: 4:00- 6:00pm	
Location:	Local District East, 2151 N. Soto St., Los Angeles, CA (Phil Saldivar Conference Room)		
Facilitator:	Dr. Frances Gipson		
Recorder:	Vanessa Monterosa		

The purpose and outcomes for the meeting are to:

- ➤ Honor the collective voices of the ITI Task Force
- > Identify opportunities for learning, leading, and immersing
- > Share workgroup patterns of learning and next steps for leading

Agenda Items	Presenter	Protocol	Time
Meeting Welcome	Dr. Frances Gipson Chairperson	Appreciations	4:00 - 4:05 (5 min)
Sharing Our Success	Gene Wong & Louie Tapia James Madison Middle School	Teacher Leader Perspective	4:05 - 4:20 (15 min)
Update & Insights	Sophia Mendoza ITI Director Bill Wherritt Deputy Director, Facilities	Informational	4:20 - 4:35 (15 min)
Workgroup Summaries	Erika Solorio #1: Curriculum Sarah Gilman & Allison Jonas #2: Teaching & Learning Beth Billett #3: Tools & Support Emad Elias #4: Operations & Structures	Reports and Debrief	4:35 - 5:00 (25 min)
Learning in Community	Dr. Frances Gipson Chairperson	Open Space Technology	5:00 - 5:45 (45 min)
Logistics & Next Steps	Dr. Frances Gipson Chairperson	Grand Conversation	5:35 - 5:45 (10 min)
Public Comment	Dr. Frances Gipson Chairperson	Facilitated Questions & Commentary	5:45 - 5:55 (10 min)
Closing	Dr. Frances Gipson Chairperson	Reflections	5:55 - 6:00 (5 min)

Please visit the ITI Task Force website for more information: $\underline{www.tinyurl.com/ITItaskforce}$