## Instructional Technology Initiative Task Force General Meeting

Our Why: "To prepare students to be digital learners"

Date:Thursday, September 24, 2015Time: 4:00- 6:00pmLocation:Miguel Contreras Learning Complex - Room 6053A

**Facilitator:** Dr. Frances Gipson **Recorder:** Vanessa Monterosa

## The purpose and outcomes for the meeting are to:

• Honor the collective voices of the ITI Task Force

• Identify opportunities for learning, leading, and immersing

Mark milestones in our progress

Agenda Items	Presenter	Protocol	Time
Meeting Welcome	Dr. Frances Gipson Chairperson	Appreciations	4:00 - 4:05 (5 min)
Sharing Our Success	Leonel Angulo Principal, Griffin Ave. Elementary	Leadership Story	4:05 - 4:20 (15 min)
Update & Insights	Sophia Mendoza ITI Director  Bill Wherritt Deputy Director, Facilities  Linda Del Cueto Chief, Professional Learning & Leadership Development	Interactive Myths and Realities	4:20 - 4:50 (30 min)
Learning in Community	Dr. Sharon Sutton Cotsen Foundation  Dr. Frances Gipson Chairperson	Ways of Talking Scenarios Paradigms of Practice	4:50 - 5:35 (45 min)
Logistics & Next Steps	Dr. Frances Gipson Chairperson	Grand Conversation	5:35 - 5:45 (10 min)
Public Comment	Dr. Frances Gipson Chairperson	Facilitated Questions & Commentary	5:45 - 5:55 (10 min)
Closing	Dr. Frances Gipson Chairperson	Reflections	5:55 - 6:00 (5 min)

Please visit the ITI Task Force website for more information: www.tinyurl.com/ITItaskforce